CUIB
Centrul Urban
de Inițiative Bune












Meniu
Supă Crema de Dovlecei cu Semințe de Dovleac și Telemea de Vacă
Supa cremă de dovleac este un preparat gustos, ideal de pregătit la început de toamnă, atunci când începe sezonul dovleacului.
21 lei

Beneficii
Dacă iei masa (de) la noi și/sau cumperi produse de pe rafturile noastre în valoare de 125 RON pe lună, atunci îți vei fi recuperat lunar investiția pentru că, pe durata plății cotizației, beneficiezi de:
-
20%
La produsele alimentare și băuturile non-alcoolice din meniul CUIB
-
20%
La produsele REDU și alte produse zero deșeuri din CUIB
-
20%
La cărțile publicate de Editura Seneca Lucius Annaeus
-
10%
La băuturile alcoolice din meniul CUIB
-
10%
La cărțile din librăriile Cărturești.
-
10%
La cărțile din librăriile Librarium din Iași
-
25%
La produsele non-alcoolice din Cafeneaua Eco Băcănia Happy Copou
-
5%
La restul produselor din Eco Băcănia Happy Copou
Gratuit
Pentru cei care aleg plata anuală a cotizației.
1 kg de compost pe an, cu ridicare de la CUIB, pentru membrii care solicită
Îndrumarul de Ecologie Umană, de Anca Elena Gheorghică, pentru primii 100 de membri
Cartea de bucate de colorat Hrană Pozitivă, editată de Mai bine, pentru primii 100 de membri
Cel puțin 1 kg de compost pe an, pentru primii 200 de membri
Un plic de semințe tradiționale și naturale
Pentru cei care aleg plata anuală a cotizației.
Vino alături de noi
CUIB este un spațiu pentru comunitate și al comunității în egală măsură și schimbarea pozitivă pe care am produs-o e meritul nostru colectiv. Astăzi, în ciuda celor mai mari provocări de până acum, nu vrem să ne oprim. Lucrăm la un plan și un model de afacere care să ne permită diminuarea și mai accentuată a impactului asupra mediului, deopotrivă cu sporirea schimbărilor pozitive în comunitate. Ne-am făcut calculele și avem nevoie ca, din cei peste 20.000 de clienți unici, cel puțin 1%, adică 200 de persoane, să devină membri Mai bine. Aceștia, contribuind cu o cotizație lunară, ne pot genera o ușurare financiară atât de necesară în aceste vremuri.
Trăiește mai bine
Mai bine o licență despre risipa alimentară
Cum ajunge un student la Economie să-și scrie licența despre risipa alimentară Stres. Frică. Procrastinare. Incertitudine – Cam astea au fost sentimentele și stările pe care le-am experimentat în ultimul
Manifestul Our Food. Our Future: Contestăm sistemul alimentar global defect
Atunci când te pornești la drum lung, ajută să ai un ghid sau o hartă pentru a ajunge în punctul pe care ți-l dorești, într-un timp rezonabil. În luna mai
O matrice a sustenabilității pentru sistemele de producție a alimentelor vegetale
Având în vedere faptul că sustenabilitatea este un concept relativ, dar și că această limitare ar putea fi evitată prin adaptarea continuă a instrumentelor de evaluare ținând cont de direcțiile
Un alt salariu este posibil
Sărăcia lucrătorilor din industria confecțiilor este o realitate dizgrațioasă, atunci când luăm în considerare profiturile realizate de brandurile de modă și retailerii din lanțul de aprovizionare al confecțiilor, pe care
Sub lumina reflectoarelor
În ultimul deceniu, după multe presiuni la nivel global, brandurile internaționale care se aprovizionează cu haine din țările din jurul lumii care oferă salarii scăzute au confirmat, pe hârtie, că
Reziliență climatică: Eu ce fac?
Am abordat reziliența climatică în acest articol pentru a oferi câteva repere care să clarifice la ce se referă, care sunt elementele pe care trebuie să le cunoaștem pentru a