Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Micul Prânz #mylocalfoode4 – Încercăm să fim umami

14 mai, 2022 @ 12:00 pm - 3:00 pm

RON50
Sâmbătă, 14 mai, avem o ediție specială a Micului Prânz din mai multe motive pe care vi le prezentăm mai jos.
––
Bucătarul invitat, Robert Buburuzanu, ne este un prieten drag și apropiat care a lucrat mult timp în bucătăria CUIB și care acum continuă să își manifeste curiozitatea și pasiunea culinară în Irlanda de Nord. Multe dintre rețetele cele mai apreciate din meniul nostru au fost create de el așa că avem încredere că și acum vă va delecta cu ceea ce va pregăti:
Supă cremă de spanac cu toast și cremă de unt cu leurdă
Broccoli tenderstem însoțit de brânză de capră cu rozmarin și piper roșu, pesto de busuioc, salată de rucola și roșii cherry cu parmezan și ciuperci de pădure cu usturoi
Peanut butter slices cu înghețată și sirop de chilli.
Pentru Robert bucătăria reprezintă o serie de emoții iar gusturile și preparatele lor sunt o manifestare a lor. În fiecare rețetă găsești grijă, căldură și, pe alocuri, tandrețe. Completând ideea de a hrăni, el încearcă să fie umami și să vă aducă un zâmbet pe buze după fiecare preparat.
–-
Toată această incursiune culinară va fi însoțită de vinurile cramei Hermeziu, producătorul local invitat la această ediție.
Și dacă încă nu aveți destule motive să participați, mai avem încă unul: În ziua evenimentului marcăm Ziua Comerțului Echitabil și cum nu putem vorbi de un comerț echitabil fără a lua în considerare și un comerț solidar, fondurile strânse vor merge către proiectele prin care sprijinim persoanele refugiate.
–-
Acest proiect a primit finanțare prin Programul Uniunii Europene de Cercetare și Inovare Orizont 2020în temeiul acordului de finanțare nr. 862663.

Detalii

Dată:
14 mai, 2022
Oră:
12:00 pm - 3:00 pm
Cost:
RON50
Etichete Eveniment:
, ,

Organizator

CUIB
Telefon:
0743604229
Email:
contact@incuib.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

CUIB
Str. Gavriil Musicescu nr 14
Iasi, Iasi România
+ Hartă Google
Telefon:
0777 888 999 10
Vezi site-ul web Loc de desfășurare